CD niet zo WOW

Een week na bestelling viel mijn bij cdwow bestelde  Zero 7 cd door de bus. Ik was blij. Ik deed hem in mijn (afwas support) cd speler in mijn keuken en luisterde. Wat ik hoorde klonk niet zoals het zijn moest, ik hoorde muziek maar ook veel ruis. Ik twijfelde, zou dat aan mijn oor liggen ? Ik nam hem mee naar mijn andere cd speler, en probeerde het nog een keer. Ruis, veel ruis en tikken af en toe. Het leek wel een ouderwetse langspeelplaat. Nou heb ik niks tegen LP?s, ik heb er zelfs vrij veel, maar ruis en tikken wil ik niet op mijn cd?s.

Na een nadere bestudering zag ik ook dat de cd “Made in Hongkong” was, en dat verklaarde waarschijnlijk de slechte kwaliteit. Inmiddels is er een nieuwe cd onderweg, en ik ben benieuwd of die beter is. Tot die tijd is mijn enthousiasme voor cd wow wat bekoeld.

2 thoughts to “CD niet zo WOW”

  1. De CD zal wel niet made in Hong Kong zijn (net als mijn vrouw) maar via hong Kong zijn verzonden omdat ze daar geen BTW op CD?s kennen.

  2. Op het doosje en op de cd stond Manufactured by Warner Music Hong Kong. Dus het lijkt er wel erg op dat ie made in Hong Kong is … ?

Comments are closed.