Stokjes

Stokjes rondgooien in cyberspace, ja dat weten we nu zo ongeveer wel. Dus voor mij hoeft dat niet meer echt. Behalve als je het stokje in je DVD speler kunt stoppen. Zo?n stokje heeft Jac inmiddels naar mij toegegooid, en ik verheug me er nu al op dat het stokje bij mij op de mat valt. Dit stokje is namelijk een film, en Jac dacht dat ik dat wel leuk zo vinden. Nou dat weet ik heel zeker dat ik dat leuk vind.

Het idee komt van Pascal, en ik vind het zo?n leuk idee dat ik eens ga bedenken of ik niet op dezelfde manier een deense film (met engelse teksten) het Nederlandse weblogland in ga slingeren.

Verder staat er een nieuwe doos ijs in de vriezer, en moet ik vanavond weer een huizen beslissing nemen, deze keer vond ik een erg gezellige flat op 2 km. van mijn werk, 3 km. van de stad, en 2,5 km. van bos en strand. Met zonder balkon maar met met een lekkere tuin. En geen bergop locatie deze keer. Het is niet in C maar wel heel dichtbij, en het zou wel eens kunnen … U hoort het nog.

4 thoughts to “Stokjes”

Comments are closed.