The Dreamers

Ik was wel even aan dromen toe, dus Bernardo Bertolucci?s The Dreamers leek me wel een aardige. Niet omdat het filmverhaal me heel erg aantrok, maar omdat ik dacht dat je als film geinteresseerde wel minstens een film van Bertolucci gezien moest hebben.  Ik weet niet of ik me nu nog steeds een serieuze filmkijker mag noemen, maar tjonge wat was dit een ontzettende saaie film. Ik dacht namelijk dat Bertolucci films maakte voor het kritische filmpubliek, maar daar hoor ik dan blijkbaar niet bij. Waar ging die film eigenlijk over ? Het enige hoogtepuntje in de film was Michael Pitt. Ik had hem al ontdekt in Dawsons Creek (mag ik dat eigenlijk nog wel kijken op mijn leeftijd) en vond hem daar al interessant. Nu moet ie alleen nog even de juiste films leren uitzoeken. 2 sterren – dream on Bertolucci.

Verder heb ik het even heel erg druk, o.a. met de laatste formaliteiten van een zo goed als zekere verhuizing. Maar er is nog tijd genoeg om daar over te gaan zeuren, dus dat komt later.

One thought to “The Dreamers”

Comments are closed.