Frederik & Mary II

Ik zag Beatrix, Wim Lex en Maxima, en Constantijn en Laurentien rondlopen op de bruiloft. Een grote afvaardiging uit Nederland. De rest van het koninklijk gepeupel uit vooral Scandinavie en andere landen van Europa is er ook. Farah Diva zag ik zelfs. Charles was er niet, hij had het te druk. Met wat eigenlijk, wat doet zo iemand de hele dag ? Beatrix zat naast Prins Joachim bij het eten.

Mary?s vader (Schotse afkomst) loopt rondt in een kilt, dat mag ik wel. Hij hield net een toespraak voor alle royale, en deed dat goed. Hij is professor in de wiskunde, en is op dit moment aangesteld als gast professor op de universiteit van ?rhus. Ook Frederik heeft zojuist zijn toespraak gehouden, en er werd wat afgesnotterd in de tv studio. Nu is het 23:53, en de vraag is of de bruidswals nog gehaald gaat worden voor middernacht.

Het is vermakelijke tv. Maar als je er even van een afstandje objectief naar kijkt, dan is het toch wel een rare poppenkast met al die kroontjes, parels en edelstenen, sjerpen, sabels en rijen medailles op rode jassen.

4 thoughts to “Frederik & Mary II”

  1. Hij studeerd nog steeds hoe hij het tamponnetje van Camilla kan worden, dat wil hij al zowat z`n hele leven zijn :-(

  2. die laurentien zag er ook niet uit! lag dat aan de jurk of had je egt geen bh aan????? eg kei lelyk!

Comments are closed.