Frederik & Mary III

Dit is de allerlaatste keer dat ik over Frederik & Mary schrijf. Maar:
Panorama beelden van de kerk, de bruidswals en Fredensborgslot
Hoogtepunten van de bruiloft in Real Player formaat

mocht het u interesseren. Wat ik eigenlijk het meest interessant vind aan deze 2 links is om te zien in hoeverre internet steeds vaker wordt gebruikt al mogelijkheid voor snelle en interaktieve berichtgeving. 10 jaar geleden had ik net mijn eerste e-mail verstuurd. Hoe zal het er over 10 jaar uitzien ?

One thought to “Frederik & Mary III”

  1. Idioot ID he, dat het allemaal zo hard gaat. Ik weet nog dat ik in 1985 een Mac had met een externe diskdrive. Fantastisch vond ik dat. En met mijn eerste harddisk van20 Mb dacht ik de wereld aan te kunnen…. Maar dat is al een tijdje geleden dus.

Comments are closed.