7 thoughts to “Blauw”

  1. Ja, suikerspin in een emmertje. Hoe kom je erop? Mijn oom verkoopt die dingen ook (http://www.nielspopcorn.nl, die website heb ik gebouwd in mijn beginnende HTML-dagen), maar het eten ervan is mij tot nog toe bespaard gebleven. Misschien toch eens proberen?…

  2. Verdraaid dat zijn dezelfde emmertjes ! Nu hou ik zelf erg van suikserspin, en ik moet zeggen dat het best lekker smaakt uit die emmers.

    Ik geef nog geen licht, maar zag wel rare groene mannetjes in mijn slaapkamer rondlopen vannacht …

  3. Ooo, die emmertjes zag ik van de week ook bij de Xenos, ik dacht nog, is misschien iets voor Bibi, is het ook wel een beetje luchtig, net als suikerspin??

  4. Ja het smaakt precies als versgemaakte suikerspin, en het smelt op de tong (en in de hand trouwens). Kan ik aanbevelen !

Comments are closed.