Hemelvaart traditie

Een jaarlijks terugkerend hemelvaartsdag arrangement : ?rhus Kr?mmermarked, een gigantische rommelmarkt op Tangkrogen, een groot grasveld, gelegen aan zee. Deze rommelmarkt wordt elk jaar in het hemelsvaartweekend gehouden, en trekt vele bezoekers, waaronder mijzelf. En ik kom ook altijd met iets thuis, meestal met een stapeltje oude LP?s of andere dingen die je niet nodig hebt. Dit jaar twijfel ik of ik ga kijken, de drempel om te kopen is laag, en eigenlijk zou ik van wat rotzooi af moeten, in plaats van er meer bij kopen. Dat betekent alleen maar meer inpakwerk, straks met de verhuizing. Misschien moet ik mijn overbodige spullen in een doos gooien, de boel meenemen naar de Kr?mmermarked en kijken of ik er geen goeie deal uit kan slepen. De verhuizing is over 42 dagen, wanneer moet ik gaan inpakken ?

Oh, en ik ga vrijdag gewoon werken, u ook ?

2 thoughts to “Hemelvaart traditie”

  1. Ahum, ik ben altijd vrij op VRIJdag. Ik begrijp nu waarom het vrijdag heet.

Comments are closed.