Gouden Palm voor Moore

Grote klasse dat de jury van het filmfestival in Cannes de gouden palm uitreikt aan Fahrenheit 9/11, de nieuwe film van Michael Moore. Na zijn fantastische Bowling for Columbine, kijk ik er naar uit om ook deze nieuwe film te gaan bekijken. Zijn boek Stupid White Men is ook van harte aan te bevelen.

Het is te hopen dat de film ergens te zien is, want op dit moment is er geen enkele filmmaatschappij in USA die hem uit wil geven.

(Update: Alleen in USA ontbreekt een distributeur, in de rest van de wereld is dat allemaal al geregeld.)

4 thoughts to “Gouden Palm voor Moore”

  1. Misschien is zijn website overbelast. Ik las op zijn website dat hij nog distributeur had gevonden, maar misschien is dat oud nieuws. De gouden palm kan daar misschien ook wel verandering in brengen.

  2. Ik hoop dat je ons op de hoogte houdt over de film van Micheal Moore. Vind zijn eerste “Roger and me” nog steeds de beste, maar kijk uit naar deze nieuwe. Helaas woon ik op de enige plek ter wereld waar ie dus (nog) niet vertoond gaat worden. Wie weet na de verkiezingen in november…?

  3. Ik heb “Roger and me” (nog) niet gezien, maar dat komt nog wel. Ik denk dat het nog wel goed gaat komen met het vertonen bij jullie, da?s toch bijna niet meer tegen te houden na deze prijs.

Comments are closed.