Bornholmske Plannen

Op 15 feb. reserveerde ik al een plekje op de rots, vandaag tussen de drukte door reserveerde ik de rest. Een van de best bewaarde overnachtingsgeheimen op Bornholm is Sverres Smallhotel in R?nne. Het is inderdaad een small hotel (20 kamers), dat zijn de kamers, de website en de prijzen ook. Het is er goedkoper dan een overnachting in het danhostel/vandrerhjem (die ook uitermate aan te bevelen zijn). Maar dat heeft u niet van mij, want we zouden niet willen dat dit kleine gezellige hotel plotseling wordt overstroomd met ladingen toeristen.

12 juli gaat de trein naar solskins?en Bornholm. En solskin dat kunnen we hier zo onderhand wel gebruiken. Voor die tijd wordt er nog even verhuisd. Tussenstand : 4 dozen gepakt – 10 (kleinformaat) vuilniszakken weggegooid – 37 dagen te gaan.

One thought to “Bornholmske Plannen”

  1. Pffft, ik word al moe bij het ID van verhuizen. Voorlopig zijn wij wel zoet met het verhuizen van onze weblog (wij is in concreto vooral Hans) want dat verloopt niet echt helemaal vlekkeloos.

Comments are closed.