On error retry

Ik heb nu een uur naar een fout in een programma lopen zoeken, maar kan het niet vinden. Dat kan ik niet uitstaan, en ik grijp alles aan om even aan wat anders te denken. Er gebeuren 10.000 dingen tegelijk op dit moment. Ik heb het formulier ingevuld voor een nieuwe verblijfsvergunning, er was alweer 5 jaar om. Ik heb de trein naar Bornholm besteld. Ik heb 2 stoere sterke verhuismannen in een wagen besteld voor de 6de juli. Ik heb een roeiafspraak gemaakt voor vanavond, ik heb een prijsonderzoek gedaan naar de prijzen van de EOS 300D, ik heb kaartjes bestelt voor het koncert in het Oluf H?st museum. Ik ben even langsgevlogen bij George, Rob en Marloes. Ik heb een afspraak bij de bank gemaakt voor de lening voor mijn nieuwe flat. 

Buiten schijnt de zon, binnen zit ik, ontzettend gestressed, en er zit nog steeds een fout in mijn programma. Ik ben heel erg moe.

5 thoughts to “On error retry”

  1. ?t Schijnt dat je na een tijdje zoeken over dingen heen gaat kijken. En dat dat na een tijdje niet-zoeken weer over is. Ik weet niet hoe lang dat niet-zoeken moet duren alleen. Helaas.

  2. De Archieven werken jammer genoeg niet. Tenminste die van mei. Als je op de link klikt vliegt het script je met een foutmelding om de oren :-(

Comments are closed.