M?rsk Air …

Het komt wel eens voor dat ik een userid en password vergeet voor een van de vele sites waar ik inmiddels gebruik van maak. Zo ook deze keer, ik kan me dus echt niet meer herinneren hoe ik in moet loggen daar bij M?rsk Air, en dat moet ik want ik moet een vliegticket bestellen. Helaas heeft M?rsk Air, niet zo?n handige “Forgot your password” knop. Ze hadden wel een “Contact us when you forgot your password”, dus in dat formulier vertelde ik mijn verhaal, met het verzoek mij te helpen. Dat mailtje verstuurde ik op 4 juni. Vandaag 6 dagen (!) later kreeg ik eindelijk bericht terug.  Vrij vertaald:

Bedankt voor uw mail aan M?rsk Air. Helaas is het uit veiligheidsoogpunt niet mogelijk u via e-mail te helpen. Daarom verzoeken wij u ons reserveringscentrum te bellen, waar ze u direct verder kunnen helpen.

We kijken er naar uit om van u te horen.

Med venlig hilsen
M A E R S K   A I R
Mary-Ann XXX

Nu heb ik een paar opmerkingen beste M?rsk Air:
1. Waarom wordt ik op jullie website gevraagd een mail te sturen, als jullie me toch niet via email kunnen helpen ?
2. Waarom duurt het 6 dagen voor ik antwoord krijg ? Ik had al 3 x bij SAS kunnen boeken.
3. Als ik dan uiteindelijk de telefoon pak, is de verwachtte wachttijd 42 (twee en veertig !!!) minuten ?
4. Zijn jullie helemaal gek geworden ?

2 thoughts to “M?rsk Air …”

  1. Dat is echt erg zeg! Doet me denken aan dat ik aan de telefoon moest wachten voor de Apple helpdesk (waarover overigens geen kwaad woord) terwijl er gedurende 3 kwartier afschuwelijke muziek uit mijn telefoon denderde om 8 uur ?s morgens. Mijn hele dag was er door verpest.

Comments are closed.