DEN-ITA SWE-BUL

Het is vast “not done” om over voetbal op je weblog te schrijven, want ik vind het angstvallig “stil”, als het op dit onderwerp aankomt. Maar ik heb gewoon gekeken gisteren, en zag de Denen de Azurri?s bedwingen, alleen hebben ze hetzelfde probleem als de Nederlanders (hadden ?) : hoe scoor ik een goal. 0-0 dus. Ze missen Gr?nkj?r, mijn held.

Ik pikte Zweden – Bulgarije ook nog even mee, tijdens het inpakken van nog meer dozen (verhuizen over 16 dagen). En zag dat Itali? helemaal niet de zwaarste tegenstanders zijn in de poule van Denemarken. SWE-BUL 5-0 ! 

Als chauvinist zeg ik dan natuurlijk dat ?n Henke Larsson, ?n Ibrahimovich, ?n Jon Dahl Tomasson en in mindere mate Dennis Rommedahl (ik vind hem gewoon slecht) voetballen in Nederland geleerd hebben. Nu hoop ik dat de Nederlanders ook voetballen in Nederland geleerd hebben, want dan verheug ik me op de wedstrijd vanavond.

7 thoughts to “DEN-ITA SWE-BUL”

  1. Ja en Grønkjær heeft ook voetballen in Nederland geleerd! En ik geloof dat we(de Denen!) Zweden overwinnen…maar ja ik ben misschien heel optimistisch?!

  2. Volgens mij is Denemarken-Zweden net zo beladen als Holland-Duitsland, klopt dat ?

    Ik hoop ook dat de denen winnen trouwens.

  3. Gronkdinges mag alsnog op komen dagen in Portugal lees ik net. Geloof ik. Tssk. Misschien was het wel iemand anders…

  4. Nee je las het goed, hij is vandaag aangekomen in Portugal. Zijn moeder is afgelopen weekend overleden, vandaar dat het onzeker was of ie uberhaupt meekwam. Maar gelukkig wel, want ik geef ze meer kans dan die oranje jongens.

  5. Het klopt dat Zweden-Denemarken hetzelfde is als Nederland- Duitsland. Totdat Zweden tegen Duitsland moet, dan zijn de Denen voor Zweden. Tenminste dat is me verteld door een Deense supporter.

  6. Nee ik denk niet dat Zweden – Denemarken hetzelfde is als Nederland – Duitsland. De denen zijn wel voor Zweden alleen niet wanneer we in hetzelfde poule zitten. Zweden – Noorwegen is meer hetzelde als Dui. – Ned.

Comments are closed.