GER-HOL 1-1

Tjeemig de peemig, dat was wel heel erg spannend. En Ruud is een nationale held in Holland nu, kan ik me voorstellen. Het is ongelovelijk dat de wissel van Pierre nog steeds zo?n positieve werking op de wedstrijd heeft. Het was een totaal ander elftal nadat hij het veld op kwam, plotseling konden ze wel allemaal rennen en vooruit spelen.

N?, ik hou dat hollandse paspoort maar gewoon. Ik heb wel heel erg gegilt hier nadat doelpunt, ben benieuwd wat de buren daar van denken.

Ik wil interviews nu met hollandse spelers, en Barend & Van Dorp, Jan Mulder en een grijnzende Mart Smeets. Maar dat zit er niet in helaas …

3 thoughts to “GER-HOL 1-1”

  1. Overmars. Marc Overmars. Die blijft mijn held, hoe oud-ie ook is :) (Hij rent tenminste nog steeds met z?n korte beentjes)

  2. Mart was in geen velden of wegen te bekennen. Jack doet het deze zomer voor de NOS. En vergeet onze eeuwige Johan natuurlijk niet; onnavolgbaar.

Comments are closed.