Boem

Ik heb nog niet echt geklaagd over het pestpokke weer dat we hier al weken hebben. Regen en wind, 2 minuten zon en dan weer pikzwarte wolken met regen, echt zomer.  Nu vind ik dat nog niet eens zo erg, maar een regenboog kan er dan weer niet af, krenten. Net begon het te onweren, daar heb ik op zich ook niets op tegen, ik vind bliksem wel een mooi fenomeen. En dat donderen mag ik ook wel. De laatste knal, die erg dichtbij klonk, heeft driekwart van mijn tv kanalen op zwart gezet. Dit was wat mij betreft de druppel, er zijn grenzen aan mijn tolerantie.

Laat me raden, in Nederland is het al weken zomer ?

6 thoughts to “Boem”

  1. Hoi Ingrid,

    Volgens mij wil de zomer hier in Nederland ook niet echt komen dus misschien is het een kleine troost. Ik hoop dat de in Augustus de zomer Denemarken heeft gevonden en dat ik een mooie impressie krijg bij mijn eerste bezoek aan het land en aan Aahus.

  2. Laura : in augustus is het hier meestal mooi weer. Als je eind augustus komt, kun je een stuk van de jaarlijkse feestweek meemaken. Absoluut aan te bevelen als je van kultuur houdt !

  3. Het is niet zo slecht geweest, gezellig in mijn tuintje liggen zonnen een aantal keren al dit jaar. Het rood is nu al een beetje bruin geworden. Wist je dat afgelopen mei de droogste mei was van de laatste 25 jaar?
    Het komt vast wel goed, hoop ik.

  4. Daarom woon ik nou in DC, een lekker lange zomer. Dan neem je de hitte en vochtigheid van juli en augustus gewoon op de koop toe! Off topic: mooie nieuwe layout!

Comments are closed.