Effe wat anders

Dat krijg je ervan als de tv (zie gisteren) het niet doet. Maar ik ben er nog niet echt tevreden mee, en de helft werkt ook nog niet. Dus ik blijf er nog even aan pielen de komende dagen, u moet het er maar even mee doen. Morgen was toch die omkatdag ? Oh die is al geweest, nou ja zeg.

Morgen heb ik een afspraak met een nederlandse, die een onderzoek doet naar SMS spelletjes op tv. Om de deense interaktieve spelletjes en sms verslaving te onderzoeken, komt zij helemaal naar ?rhus !  Dus dat wordt een kop koffie in Cafe Smagl?s, voor de wedstrijd, en ik zal haar proberen te helpen met het zoeken van spelletjes in de deense tv gidsen.

5 thoughts to “Effe wat anders”

  1. Ja smakeloos :-) Dat valt meteen op als je de inrichting van het café ziet, echt smakeloos met veel kitsch en schilderijen van huilende zigeunerjongetjes. Maar wel erg gezellig!

  2. Ja kweet niet zo goed wat ik met die achtergrond moet. Ik had hem eerst gewoon grijs, maar dat maakt het zo sobertjes. Misschien wat deense vlaggen ? :-)

Comments are closed.