Het moet niet veel gekker worden

Denemarken door het dolle 

Ik ben het helemaal eens met de mensen die zeggen dat het nu wel mooi is geweest met al dat oranje. Ook hier in ?rhus is het een gekkenhuis, ik wordt gek van alle rood witte vlaggen die hier aan alle huizen hangen, rood wit ingepakte flatgebouwen, de straten zijn roodwit, de auto?s en fietsen rijden met rood witte bolletjes, het houdt niet op. De bovenstaande foto (zojuist in ?rhus genomen) geeft een goed beeld van het overmatige vlaggengebruik van de Denen op dit moment. Het moet niet veel gekker worden.

Vandaag in de kantine (en dat is wel waar) kon ik kiezen tussen Svensk p?lseret (zweeds worsten gerecht)  en een deense lasagna. Nu komt lasagna volgens mij uit Italie, maar dat gold niet voor deze lasagne, aldus de druk in de weer met deense vlaggen plaatsende kantinemevrouw. Ik nam toch het zweedse gerecht, en ben een stuk minder populair in de kantine nu. Van mij mogen ze 2-2 spelen, al was het alleen maar om die jankert van een Totti dwars te zitten.

7 thoughts to “Het moet niet veel gekker worden”

  1. Hihi ze zijn best grappig :)

    Trouwens wat heb je, je site mooi gerestyled. Erg, erg, erg (zei ik erg?) mooi.

  2. Ja en dan de spandoeken in het stadion in Portugal: 2-2 Ciao Italia :-)
    Als Nederland wint, moeten ze tegen Zweden …

  3. Ik denk dat al die Oranje versiersels na vanavond wel weg zijn. Als het niet door het voetbal is, dan wel door de storm…

Comments are closed.