Narren

Shit ik ben mijn mp3 speler vergeten mee te nemen, en ik heb behoefte aan lucht, nu ! Mocht u denken dat het misschien wat overdreven was met mijn air aanmelding van gisteren, kan ik u verzekeren, dat ik 2 recensensies heb gelezen die minstens net zo enthousiast waren. Het was erg goed.

Nou, maar het stoplicht springt op rood, het stoplicht springt op groen, in ?rhus is altijd wat te doen. Precies, en dit weekend is het Narrenfestival, wat betekent dat ?rhus overspoelt wordt met komiek, theater, dans en muziek. Dit is het 5e jaar, ik heb het festival al eerder gezien, en het is absoluut aan te bevelen. Er zijn altijd erg leuke acts te zien.

Het festival wordt vanmiddag geopend met (alweer) een fransman, die op de muren van het theater gaat dansen. En verder komt er een rij internationale theatergroepen voorbij. En verdraaid er zit deze keer ook een nederlandse groep bij : STUG uit Groningen, ze spelen de voorstelling This Side Up. Kent iemand die ?

Nu lijdt ook dit festival onder konkurrentie met het EK voetbal, en ik was ook aan het twijfelen of ik het zondagavond programma zou gaan zien, of de wedstrijd Denemarken – Tjechie. Maar het festival zag dat al aankomen, heeft haar zondagavond programma gratis gemaakt (ipv 30 gulden entree), toont Stug om 19.30 net voor de wedstrijd, en toont daarna de wedstrijd op een groot scherm. Ga ik toch nog meemaken hoe het is om voetbal te zien tussen de denen. 

Tussen de voorstellingen door pak ik ook nog even de laatste verhuisdozen in. Dit wordt alweer een leuk weekend.

2 thoughts to “Narren”

  1. Natuurlijk hou ik dat shirt aan, helemaal als er een nederlandse theatergroep net voor de wedstrjd speelt. Hopelijk heeft Nederland dan al gewonnen :-)

Comments are closed.