NED-SWE !!!!

LA LA LA LA, LA LA LA LA LA LA LA LA, LA LA LA LA LA LA LA LA, LA LA LA LA LA LA LA LA

Had u ook een soort van deja vu gevoel ? Ik wel. Maar dat penalty trauma is nu voorgoed voorbij. Let op mijn woorden, het wordt Denemarken – Nederland in de finale. Ik vond de wedstrijd trouwens redelijk saai, maar wie heeft het daar nog over met deze uitslag. Edje doet het nog prima ! Ok, ik hou mijn oranje t-shirt nog maar even aan !

Als Robben geen man of the match wordt eet ik mijn t-shirt (na de finale) op.

5 thoughts to “NED-SWE !!!!”

  1. Ja dat wordt zwaar, al zijn ze hier vrij optimistisch (te optimistisch als je het mij vraagt). We zullen het zien vanavond !

  2. Ik weet niet echt voor de denen zijn, volgens mij is dat redelijk verdeeld tussen Zweden en Nederland.

    Voor wie ik ben bij een eventueel Nederland – Denemarken ???
    Waarom denk je dat ik al dagen met een oranje shirt aan loop hier ?

Comments are closed.