Du vin

De laatste resten worden ingepakt, en het is tijd voor mijn wijncollectie. Nu drink ik zelden tot nooit wijn, en  de wijnen die ik heb zijn dan ook cadeaus van mensen die mij niet echt kennen. Ik heb de volgende collectie

1 Chardonnay (1998)
1 Merlot (1998)
1 Remole Toscana (1999)
1 Rossode Salento (2000)
1 Pearly Bay Cape White (jaarloos)

Nu is de vraag aan u, beste wijnkenners : door de gootsteen of inpakken die handel ? Ze kunnen overigens ook gratis afgehaald worden door de liefhebber.

12 thoughts to “Du vin”

 1. Ik drink het al even vaak als jij, dus drie keer raden of ik er een ritje naar Denemarken voor over heb. :-)

 2. Moet ik ze in ?rhus halen ?
  zelf van uit kopenhagen is dat te veel gevraagt , dus gooi ze er maar uit

 3. Hee, niet die Merlot weggooien! Moet je trouwens nog hulp hebben? Ik heb een Peugeot Partner, past veel in. :)

 4. Kultuurbarbaren!!!
  Hihihi… ik drink zelf ook al nagenoeg geen wijn (ueberhaupt geen alcohol, te snel teut). Als ik een zakenlunch of dinee had dan liet ik altijd mijn gasten uitzoeken en knikte dan goedkeurend: “Ja, had ik ook gedacht …”. Ik had ooit eens een wijnkeldertje met 100 flessen, in Belgie, maar dat was ook al voor de show, dan leek ik wat meer gecultiveerd, hihihi… :-)

 5. @Marloes, ik zou de wijn ook wel weer kado kunnen geven, maar dan wil ik wel zeker weten dat het nog te drinken is :-)
  @Guyonne : ik heb 2 sterke verhuismannen en een verhuiswagen gehuurd, maar de Merlot (en de rest) is yours als je hem komt halen :-)

 6. @Guyonne : Ik zal de merlot voor je bewaren, en in oktober is de housewarming :-) Je bent welkom !
  @Jane : De Merlot is gereserveerd, de rest kan gehaald worden in ?rhus C, mail me maar even.

Comments are closed.