Verhuizen IV – HAP !

De dwaze inval zouden we het nog even over hebben. Zoals ik al eerder schreef, ik krijg morgen de sleutel van mijn nieuwe flat in Viby J. Het meeste is gepakt, dat met die wijnflessen is ook opgelost, en ik was tevreden. Maar ik zal eerlijk toegeven dat ik nog steeds over een flat in 8000 ?rhus C droomde, in het centrum. Als die (kleine) kans ooit nog eens kwam, zou ik toehappen besloot ik. In de tussentijd verhuisde ik in ieder geval weg van mijn al te dure geldverslindende huurflat.

Afgelopen maandag viel mijn oog op een oproepje ergens op een van de woonsites op het internet. “Student gaat studeren in Herning ipv. in ?rhus, en ziet zich daardoor genoodzaakt zijn reeds gereserveerde superkoele nieuwgerestaureerde flat in ?rhus C te verkopen. “. De kans kwam een stuk sneller dan ik gedacht had, en om een lang verhaal kort te maken, op 1. oktober verhuis ik terug naar 8000 ?rhus C. In een totaal gerenoveerde (stadvernieuwing) flat, op loopafstand van het centrum. De flat is niet al te groot, vooral het inrichten van de slaapkamer wordt een uitdaging, maar het is groot genoeg voor mij. En met een gezellige tuin, en vooral de locatie kan ik me geen beter plekje wensen. Dus bij deze wordt de housewarming even uitgesteld tot begin oktober.

(Centrum 1 : Websitecomputerfoto?s van de architect)

Praktisch gezien betekent dit 2 keer verhuizen in korte tijd. Ik moet mijn flat in Viby verkopen, maar da?s geen probleem. En de verhuisdozen laat ik die 3 maanden wel even ingepakt staan, ik ben toch het grootste deel van de weekenden weg in de zomer.

Soms gebeuren dingen onverwacht. Wat dromen betreft is het zaak om toe te slaan als de kans zich in werkelijkheid voordoet. Dat geldt overigens ook voor de voetballers vanavond.

4 thoughts to “Verhuizen IV – HAP !”

  1. Gefeliciteerd! Ik ben in ?t afgelopen jaar ook 2 keer verhuisd en dat is niet heel erg leuk, maar als het eindresultaat helemaal naar je zin is vergeet je dat allemaal.

  2. Ja precies, en 3 maanden zijn zo om. Alleen is de motivatie voor verhuizing nummer 1 nu bijna nul natuurlijk.

Comments are closed.