Linkdump : flitstips

Deze geniale tips (via miwian) voor gratis flitsdiffusers zet ik hier even neer om ze niet meer te vergeten.

De ingebouwde flitsers in compacte digitale cameras geven vaak veel te fel licht af, waardoor geflitste foto?s vaak niet echt mooi worden. Met een flitsdiffuser (verspreider) wordt het flitslicht beter verspreid en de foto?s worden aanzienlijk beter. Ik probeer flitsen altijd te vermijden vanwege dit probleem, maar soms kun je niet om flitsen heen. Dit lijkt mij de ideale oplossing voor mijn flitsprobleem, en goedkoper kan het niet !

Tetrabounce (Majestic moose) (via miwian) (diffuser gemaakt van een stukje uit een appelsap pak)
Meerdere leuke fototips by wimwiskerke.nl (o.a. diffuser gemaakt van een wit plastic doosje).

4 thoughts to “Linkdump : flitstips”

  1. Ik heb hier de enige echte originele Tetrabounce van MajesticMoose liggen :-)

    Jammer genoeg gebruik ik hem niet meer na mijn aanschaf van mijn Speedlite 550ex.

Comments are closed.