Verhuizen VI – Erase and rewind

Dat ging dus mooi niet door met de droomflat. Omdat ook hier in de kleine lettertjes stond dat de huur vasthangt aan de huidige rentestand (en die gaat zeker omhoog de komende tijd) werd verhuizing en investering in deze nieuwe flat me afgeraden door mijn bankcontactpersoon. Dat advies heb ik maar gevolgd. Natuurlijk is het balen, maar het heeft weinig zin er al te lang bij stil te staan, dus nu ga ik me concentreren op flat 1. 

Morgen wordt het witten geblazen. De verf staat klaar, en de vloer is bedekt met plastic.  2 kamers witten (muren en plafond), dat moet te doen zijn in een weekend. Maandag wordt de internetverbinding verhuist, en dinsdag komen de verhuizers voor de rest. Woensdag zit ik als het goed is achter mijn computer op het nieuwe adres. Updates hier zullen wat onregelmatig zijn de komende dagen. Ik wens u een prettig weekend.

3 thoughts to “Verhuizen VI – Erase and rewind”

Comments are closed.