7 thoughts to “Verhuizen VII”

 1. Heb je nog hulp of moet je helemaal in je uppie de kwasten en rollers hanteren? Ik heb ook nog de nodige klusjes in het verschiet, maar eerst vakantie! En dan mijzelf motiveren om de kwast en ander gerei te pakken. Pffw … als ik er aan denk zakt de zin mij in de schoenen.

  Succes! Enne … kun je niet wat weergoden aanspreken om het vanaf volgende week beter te laten worden in DK, anders ben ik genoodzaakt ons reisdoel zo?n graad of 120 op de kompasroos bij te stellen! ;-)

 2. @Bart : ik hoop ook echt dat het weer hier snel beter wordt. Ik ga zelf ook een week op vakantie in Denemarken (Bornholm) en het zal toch ooit een keer zomer moeten worden.

 3. Heb je nog een leuke tip, over zomer gesproken. Wij overwegen om naar Denemarken te gaan een weekje of anderhalf eind augustus/september.

 4. @Mieke : ik heb wel tientallen tips, het hangt er een beetje vanaf wat je wilt zien. Strand/natuur of stad ?

 5. toevallig kwam ik op je website. heeft iemand nog leuke campingtips aan de westkant van Jutland aan het strand. Wij gaan daar volgende week naar toe.
  Bedankt alvast, want er is einig over te vinden. groetjes margret

 6. nog even een vervolgberichtje.
  wij zijn met ons vieren twee volwassenen en twee jongens van 12 en 14 jaar.
  graag leuke reakties

Comments are closed.