Verhuizen IX

Verhuizen is net een IT projekt. De laatste 10% van het werk kost 90% van de tijd. En is 200% erger dan de rest.

Dat ik hier nu nog kan internetten klopt niet echt. Mijn verbinding zou vandaag verhuist moeten zijn naar het nieuwe adres, en ik zit hier op het oude adres nog lustig te typen. Dus dat zal wel ergens misgegaan zijn. Maar een lang stukje wordt het niet, want, ja die laatste 10% is dus nog niet helemaal af. Het lijkt wel of er geen einde aan komt, want een rotzooi kan een mens hebben. Als ik straks de dozen weer uit ga pakken gaat er weer een groot deel linea recta naar de kringloopwinkel. Er zit er gelukkig een op de hoek.

Aangezien mijn bed ook al uit elkaar is, campeer ik vanacht in mijn woonkamer, in een slaapzak en op een ligmatje. Dat is weer eens wat anders. Welterusten.

(Hoe zit het met Mellophone trouwens – is het wat ?)

2 thoughts to “Verhuizen IX”

  1. Het is een megaklus maar het voordeel is wel dat je alles dat je hebt weer eens even door je handen hebt laten gaan. En straks prinsheerlijk in je nieuwe huis zit.

  2. Ik denk dat jouw provider per ongeluk de verbinding van Mellophone heeft afgesloten in plaats van de jouwe. De site is onbereikbaar…

Comments are closed.