In da club

Zo, nu zit ik in ieder geval op het nieuwe adres.

De 2 verhuizers kwamen netjes op tijd. De ene is volgens mij de deense 50 Cent (50 ?re), maar dan in een blanke uitgave en alwat op leeftijd. Hij had van die dikke gouden ringen om elke vinger aan beide handen, ook om zijn duimen. Zijn armen waren ondergetatoueerd en hij had van dat half lange matjes haar. Hij was niet echt een bodybuilder type, en dat was de andere ook niet. Maar de dozen die ik zwaar vond, daar droegen zij er 2 tegelijk van naar beneden. Het hele verhuizen (inladen, rijden en weer uitladen) duurde 3,5 uur, grote klasse. En tot mijn grote verbazing werkt ?n mijn kabeltv en mijn internetverbinding al hier op het nieuwe adres.

Nu rest nog het uitpakken van de dozen. Nogmaals een hoop reut weggooien (naar de kringloop), en een laatste schoonmaak in de oude flat. En dan ben ik wel toe aan een weekje Bornholm.

8 thoughts to “In da club”

  1. Proficiat, het ergste is voorbij. Nu lekker inwonen die woning en vanavond met een lekker glaasje op de bank.

  2. Ik hoop dat je het naar je zin zal hebben in je nieuwe huis, leuk om te lezen dat alles goed is gegaan. Het is toch altijd een enorme toestand.

  3. Een digitale housewarming, ja maar hoe ? :-)
    Bedankt voor jullie reakties allemaal heel erg leuk !
    Als jullie in de buurt van ?rhus zijn, staat de koffie klaar hier.

Comments are closed.