Doe-het-zelluf zelf

Er zijn dagen waar ik even een auto had willen hebben. Er zijn dagen waarop mijn humeur in no time op nul staat. Vandaag is zo?n dag.

Ik had gepland dat ik vandaag flink wat dozen weg zou werken, omdat ik eindelijk een boormachine kon lenen van mijn buurman, mijn kasten aan de muur kon bevestigen, en vele dozen (met o.a. boeken en cd?s) in de kast kon legen. Ook zou ik eindelijk mijn gordijnen ophangen in mijn slaapkamer, zodat ik niet ?s morgens uit mijn bed gebrand wordt door de zon (…) en mijn douchestang zou opgehangen worden zodat ik ook kan douchen zonder de douche vast te moeten houden. Ik kreeg de Boschschsch in zo?n groene plastic koffer, met een hoop boortjes en een oplader. Profi, dacht ik nog. Ik vroeg welke boortjes ik moest gebruiken voor de muur, en kreeg dat uitgelegd. Ik begon te boren, en de eerste centimeter ging makkelijk. Toen bereikte ik waarschijnlijk de betonlaag, en ging het plotseling niet echt meer. De boor kwam er niet door heen, begon warm te worden, ja zelfs te roken! Ik stopte en keek naar het boortje, dat was al half afgeslepen/weggesmolten. Ik liet de boor afkoelen, en nu knettert ie als ik hem aan zet, en vonkt. Dus die zal ik wel gesloopt hebben. Ja welkom in de flat, voorlopig maar even niets lenen.

De Doe-Het-Zelf winkel is al dicht, dus ik kan daar ook geen boor scoren. Dus wachten maar weer, en geduld is een schone zaak ja. @?!GRMPF#?%&!*@?$? !

Jeg villere til Paris og se Venedig og d?
End at vente hele livet i en byggemarkedsk?

13 thoughts to “Doe-het-zelluf zelf”

 1. He balen joh. 1 tip als je in de muur gaat boren kan je er toch het beste eentje nemen met een snoer, die hebben meer power. Wel lekker dat je door de zon wakker gemaakt word.

 2. Ja dat begrijp ik nu ook. Ik snap ook niet dat mijn buurman dat niet vertelde,hij woont tenslotte in eenzelfde flat. Waarschijnlijk heeft ie er zelf nooit mee in een muur geboord. Die zon was overigens ironisch bedoeld, het is hier zeikweer ! :-)

 3. *shit* Ik ken die klus ellende. Ook de door jou eerder beschreven tochtjes naar de DHZ-winkel (meerdere keren per dag) omdat je weer wat vergeten bet.

  Zal ik mijn betonboor even meenemen komende week? Het weer blijft toch belachelijk slecht dus we kunnen wel even klussen bij je. Denk aan: http://www.bbc.co.uk/homes/tv_and_radio/diysos_index.shtml Ik zag ze gisteren in Itali? klussen en we twijfelen nu wel heel erg of we niet naar het zuiden moeten gaan ipv naar DK. Het Deense sfeertje trekt heel erg en we hebben lang voorbereid, maar het weer is wel om te janken nu. Waar blijft de zomer??

  BTW: eindelijk bericht gehad van http://www.issparkning.dk/ !! Na mijn vakantie ga ik beginnen met de organisatie van de Open Nederlandse Kampioenschappen! :-)

 4. Volgens mij heb je dan ook een klopboormachine nodig niet zo?n handige draadlozen. Met speciale betonkracht. Tenminste…..

 5. @Mieke : Ja je hebt absoluut een klopboor nodig ben ik nu achter, dus mijn buurman heeft niet echt nagedacht toen ie zijn boor uitleende.

  @Bart : Ik kan me voorstellen dat je naar Italie wilt, no hard feelings :-) Issparkning – klinkt goed !!

 6. Jeg kan godt forst? at du ikke vil bruge dit liv i en byggemarkedsk?.

  volgende keer toch maa een ouderwetse boormachine lenen, een slagboormachine, en een betonboor. maar was het niet de bedoeling dat je alweer gouw terug naar de stad verhuisd ?

 7. Dat heb ik nou altijd, als ik iets leen gaat het altijd kapot. Ik leen niks meer. Ooit leende een aardige knul mij een speciale dichtbundel, je weet wel, zo?n uniek exemplaar. Mijn hond heeft in heel zijn leven maar ??n keer een boek proberer te eten, ??n keer raden welke…

 8. Echt waar, volgens mij merken honden dat :-) Mijn moeders hond heeft wel 10x mijn moeders adressenboekje (iedere keer een nieuwe !) half opgevreten als ze even een paar uurtjes van huis was. Doen ze gewoon om te klieren volgens mij.

Comments are closed.