Oya !

Mijn AIR verslaving is nog lang niet over, maar dat komt nog wel. Vorig jaar had ik hetzelfde met Moby. Ik bezocht Skanderborg festival, in augustus vorig jaar, voor een concert met, ja 3 keer raden met wie. In het programma zag ik dat Moby net voor dat andere concert speelde. Ik dacht nog, Moby, wel eens van gehoord, geen idee wat voor muziek dat is, maar laat ik maar eens gaan luisteren. Dat Moby concert staat in mijn top 3 van beste concerten in 2003, en zeker ook in mijn top 10 over beste concerten aller tijden. De weken erna ging ik op jacht naar Moby cd?s en grijsgedraaid werden ze. Ik ben inmiddels redelijk hersteld. Maar goed ik zit nu midden in een AIR verslaving, en daar moesten we maar eens wat aan doen.

Ik ben ??n keer in Oslo geweest in mijn leven. Dat was in de tijd dat ik nog als consultant werkte, en ik een klant moest bezoeken, ongeveer 3 uur rijden ten noorden van Oslo. Dus ik zag alleen het vliegveld, huurde een auto en reed weg van de hoofdstad van Noorwegen. Op weg naar huis was er ook geen tijd om Oslo verder te verkennen, dus Oslo staat al een aantal jaren op mijn to-see lijstje. En daar moesten we maar eens wat aan doen.

Op 12-13-14 augustus 2004 vind in Oslo het Oya festival plaats. AIR speelt op dat festival, donderdag 12. augustus. Kan het nog mooier ? Nee, dat dacht ik ook niet. Ticket en slaapplaats zijn al besteld. OYA !

5 thoughts to “Oya !”

Comments are closed.