Zoeken

Kent u dat ? Ik heb gisteren de hele dag lopen zoek naar de schroeven en metaalplaatjes om mijn boekenkast aan de muur vast te zetten. Aangezien er nog minstens 10 onuitgepakte verhuisdozen staan, was dat een hele klus. Maar die metaalplaatjes doken dus niet op, ik kon nergens meer vinden.

Toen ik vannacht in mijn bed lag, al halverwege in slaapstand, wist ik ineens waar ik die krengen gelaten had. Ik ben opgestaan, liep direkt naar het plastic doosje waar ze in zaten, en viel daarna tevreden in slaap.

Maar kan iemand me vertellen waar de jas van mijn SKYAR (wat overigens wolken betekent) lamp gebleven is ? Want ook die is weg …

6 thoughts to “Zoeken”

  1. Nee die smilies was ik zat, dus ik heb ze uitgezet. Wat betreft de lamp, ik ben hem nog niet zat, dus ik vind die jas nog wel.

Comments are closed.