Boren

Vandaag heb ik een echte boor (een Makita klopboor) bij de Silvan gehuurd, en een gat in de muur boren is plotseling kinderspel. Ik heb een nieuw boortje voor mijn buurman gekocht, en moet me nog even psychisch voorbereiden op het teruggeven van zijn boor. Mijn boekenkasten staan nu, ik heb weer een hangende douche en handdoeken rek, en nog even en dan heb ik ook (hangende) gordijnen in mijn slaapkamer.

Er rest mij nog ??n grote uitdaging, en dat is het inelkaar zetten van de kast in mijn slaapkamer. Die is 2 x 2 meter, zit in 4 dozen, en ik heb maar een heel klein plekje ruimte om hem in elkaar te zetten. Daar zal nog wel het een en ander gevloekt worden ben ik bang. Maar als ook die staat kan de rest de kast in, de verhuisdozen de schuur in en dan wordt het hier een beetje leefbaar. Dan kan ik daar nog een dagje van genieten, dan pak ik mijn tas en vertrek naar Bornholm maandag. En weet u wat – de zon is er zelfs van gaan schijnen vanmiddag !

3 thoughts to “Boren”

  1. Zeg bij mij moet er nog een kast je tegen de muur. Ik zie nu dat je daar ervaring in hebt dus…..eh????

  2. Kijk een klopboor dus, dat dacht ik al. Niet dat ik die heb maar dat zegt iedereen ook altijd tegen mij.
    Dat ene kastje is gezien het voorafgaande een eitje. Go girl!!!!

Comments are closed.