Kastmaster

Er ontbreken nog 3 laatjes en de laatste deur moet er nog in, maar hij staat, de monsterkast. Wat een voldoening, wat een werk en wat een gepuzzel om een kast van 2×2 in een gebied van 2×2 in elkaar te zetten. Als ik ooit weer eens  verhuis, blijft die kast lekker staan. Ik heb echter een vraag : Wie heeft er in godsnaam kruisschroeven uitgevonden en waarom ? Ik heb nog geen kruiskopschroevendraaier gezien die het niet op moest geven met een afgesleten kop van die klereschroeven.

Morgen is er Groen Koncert, met o.a. Tue West en Tina Dickow. Tina Dickow (uit ?rhus, zingt mee op de laatste Zero 7) heeft overigens net een megaplatencontract afgesloten met Sony International. Het komt weer met bakken uit de lucht vallen vandaag, dus ik hoop dat het een paar uurtjes droog is morgen.

2 thoughts to “Kastmaster”

  1. Zie je wel, je KUNT het! Ik heb trouwens een heel kek minischroefboormachinetje van Bosch en die kan iedere kruiskopschroef met gemak aan.

  2. Als je maar ??n keertje een goeie kruisschroevedraaier aanschaft is het echt een eitje, ook hier geldt, goedkoop is duurkoop (wat gereedschap aangaat h? ;-)

Comments are closed.