Bornholm!

Ik zou een lang verhaal kunnen houden over hoe heerlijk het hier (nog steeds / alweer / altijd) is. Dat Bornholm echt het mooiste stukje Denemarken is, dat Christians? een belevenis blijft, en dat je het niet vaak meemaakt dat een rockorkest tussen de waslijnen met was een concert geeft voor alle bewoners van een vlek ergens in de oostzee. Grandioos was het weer. En grandioos was ook het weer.

Het is droog, op Christians? scheen de zon de hele dag, en alleen gisteren in Gudhjem heeft het heel even geregend. Dat leverde een tv-2 concert op gekleed in regenpakken, en da?s dan ook wel weer leuk. Daarna beloofde Steffen Brandt dat dat de laatste dag met regen zou zijn deze zomer, en inderdaad vandaag schijnt de zon van een blauwe hemel hier in R?nne. Kan man ?nske mere ? Ik ga naar buiten, als ik weer thuis ben zal ik u vervelen met meerdere verhalen van Bornholm, min dejlige ferie?.

Zie foto?s van Bornholm hier.

3 thoughts to “Bornholm!”

  1. Hey! Heerlijk om weer in DK te zijn. Dat euforische gevoel dat jij hebt bij Bornholm krijgen wij van Svinklov!

    We zijn dus toch naar DK gegaan maar hebben ons plan iets aangepast aan het weer. Omdat de voorspelling was dat het vooral in Noord-Jutland aardig zou zijn zijn we eerst een weekje op dit vertrouwde adres. Wel winderig (en dan heb ik het niet over de Duitse buurman) maar het is heerlijk om uit te waaien op een duintop van 40m hoog!

    Dit weekend trekken we door naar Funen, misschien Kopenhagen als de tijd het toelaat en dan zeekayaken bij M?ns Klint.

    Life is great! :-)

    Gr?tjes van een blije eikel achter een Deense bieb-PC

  2. @Bart ik hoop voor je dat het weer zo blijft. Hier (?rhus) heeft het alweer lekker geplenst vandaag, ik voel me al weer helemaal thuis.

Comments are closed.