Spiderman II (3/5)

Omdat de kaartjes in de bioscoop in Gudhjem (Scala) nog gewoon 15 gulden kosten, en niet 22 zoals in ?rhus, en een colaatje maar 4 gulden ipv. 6, besloot ik Spiderman II op Bornholm te zien.

Het klopt dat het verhaal in deze 2e Spiderman misschien wat meer diepgang heeft, maar zitten we daar eigenlijk wel op te wachten ? Ik was heel enthousiast over Spiderman I, maar ik moet zeggen dat ik II wat langdradig vond. Spiderman moet niet de pretentie hebben een serieuze film te zijn, actie wil ik zien. De spinnerag trucks zijn nog steeds indrukwekkend, en dat zijn het klimmen tegen muren en het springen van Spiderman ook. Ook Doctavius ziet er aardig uit met zijn lange armen, en de schurk is goed gacast. Maar al met al was ik teleurgesteld, 3 sterren van de 5. Ben benieuwd wat u ervan vond.

3 thoughts to “Spiderman II (3/5)”

  1. Hihihi, ik vind het zo leuk dat je nog in guldens rekent. Het leukste is dat ik nu al zo ver ben dat ik dat dan naar eurotjes omreken voor de vergelijk. Van spiderman 2 heb ik een paar fragmenten gezien bij Filmspot, de effecten zagen er aardig uit, maar ik denk dat ik aan die fragmenten wel genoeg heb, de hele film hoef ik niet te zien.

  2. Het lijkt me helemaal niks. Ik hou helemaal niet van dat soort film. Zowel I als II mogen ze van mij houden.

  3. Ben ook naar deze film geweest. Vergeleken met Denemarken kost een kaartje bij ons ongeveer 16 gulden.

    Ik vond het in de film er wat te dik bovenop liggen. Ik heb spiderman 1 niet gezien, maar volgens mij hoeft dat ook niet, want ik grote lijnen lijkt hij wel op spiderman 2 hoor ik om mij heen. Docter Oc is wel goed neegezet. Trouwens die tentakels kunnen in het dagelijks leven misschien ook wel eens van pas komen als je handen te kort komt. :-)

Comments are closed.