Taking Lives (3,5/5)

Ik ging eigenlijk naar Taking Lives zonder veel te weten over deze film. Ik had ergens opgevangen dat het een originele thriller was met een onvoorspelbare draai. En Ethan Hawke en Olivier Martinez doen mee, meer is er niet nodig om mij naar de bioscoop te krijgen.

Het is het aloude verhaal over een seriemoordenaar, die na de moord de identiteit van zijn slachtoffer overneemt. Ik geef toe dat het niet echt origineel is, het is ook zeker geen meesterwerk maar spannend is het wel ! De film heeft verschillende twists (sommige meer verrassend dan andere), en net als je denkt dat je weet wie het gedaan heeft, gebeurt er weer iets waardoor de zaken er anders uit gaan zien. Toch was de verassing niet echt heel groot toen bleek wie de uiteindelijke dader was. Al moet ik toegeven dat ik even heb gedacht (voor degene die de film gezien hebben) dat Mrs. Asher een als vrouw verkleedde man was, voor mij de potentiele dader nummer 1. Maar dat bleek niet zo te zijn.
Ik vind 3 sterren te weinig, en 4 sterren te veel, dus het worden  3,5 ster van de 5.

One thought to “Taking Lives (3,5/5)”

Comments are closed.