Frederik & Mary in Aarhus

Op 7 mei hadden we Rock ?n Royal, op 14 mei trouwden Frederik & Mary, en op 26 juli dacht ?rhus : laten we eens gek doen, we geven ook een feestje voor Frede & Mary. Dat was dus vandaag. En na even nagedacht te hebben kwamen ze met het volgende geniale idee : we houden een muziekfestival (uhh hadden we niet al Rock ?n Royal ?) met als hoofdnaam Safri Duo (uhh speelden die ook niet op Rock ?n Royal) en als klap op de vuurpijl organiseren we een australische (jaja) barbeque in R?dhusparken, waar heel ?rhus kan komen grillen.

Frederik & Mary zijn natuurlijk ook met open koets door de stad gesleept, en hebben verplicht het meest saaie museum allertijden (Den Gamle By) in ?rhus moeten bezoeken. Ik heb medelijden met ze. Maar ik ging toch even kijken vanavond. En verdraaid er stonden mensen te grillen. En het park was totaal gevuld met mensen die Safri Duo wilden zien.

Daarna verhuisde alle inwoners (dat leek zo in ieder geval) van ?rhus naar de haven. Daar vaarde de royale schuit om 22.00 uit, naar de volgende stad op de “Frederik & Mary komen naar je toe deze zomer” zomertour. Ik geloof dat ze naar Odense op weg zijn zelfs. Iedereen zwaaide ze uit, en daarna was er vuurwerk.

Nu weet ik dat u smacht naar een plaatje van het koninklijke paar, dus zie hier, mijn Story/Prive kwaliteitsfoto (ze staan ergens midden op de boot, te zwaaien natuurlijk)  :

Frederik & Mary in ?rhus

5 thoughts to “Frederik & Mary in Aarhus”

  1. Ik heb ze op televisie gezien. Och,Frederik zat zo braaf zijn tijd uit toen het studentenkoor een eigen interpretatie van Elton johns “can you feel the love tonight” ten gehore bracht.

  2. Ik vindt dit allemaal zo?n enorme poppenkast die koningshuizen. Ze doen ogenschijnlijk niks anders dan feesten aflopen. En het kost me een geld allemaal.
    Kunnen die mensen niet eens gaan werken of zo? Ga naar het Leger des Heils voedsel uitdelen of zo, doe iets.

Comments are closed.