Zoeken

Mijn avond heb ik doorgebracht met mijn favoriete bezigheid : zoeken ! Deze keer was het mijn paspoort dat ik niet kon vinden, en ik begon me al serieus zorgen te maken. Ik heb nl. net een aantal dozen en zakken aan het Leger des Heils meegegeven vanochtend. Maar nee, uiteindelijk zat mijn paspoort gewoon in mijn rugzak. Pfew. Niet dat ik hem nu direkt nodig heb, maar het is toch een prettig gevoel om hem weer gevonden te hebben. Nu ben ik alleen mijn verblijfsvergunningbewijs (creditcard formaat) nog kwijt. Dat moet ik eigenlijk altijd bij me dragen, maar de komende dagen dan maar even niet. Dit zijn hopelijk de laatste nasleep stuiptrekkingen van de verhuizing.

Als u mij zoekt overigens, dan zit ik even in Nederland vanaf morgen. Zondag weer terug in ?rhus. Ik heb zelfs gehoord dat het zomer lijkt te worden in Nederland, het is niet te geloven. Maar hier gebeurt de komende dagen waarschijnlijk helemaal niets.

5 thoughts to “Zoeken”

  1. H? Ingrid! Voordat je vertrekt: neem je korte broek mee want het is bloedje warm! Wij zijn vanmiddag teruggekomen uit DK en zo is het heerlijk thuiskomen! We hebben een heerlijke vakantie gehad. Details volgen nog. Weer was wisselvallig zoals je weet maar mijn maatstaf was: kan ik mijn korte broek aan? En dat kon gelukkig voldoende. Hopelijk niet te veel Denen afgeschrikt ;-)

  2. Onze server in Miami ligt er uit en wij zijn dus even niet bereikbaar via onze weblog. Ik hoop dat het snel weer verholpen is. Groetjes.

Comments are closed.