Animal crackers

Afgelopen vrijdag bezochten we het Noorder Dierenpark in Emmen, een flinke rit met de auto, maar zeker de moeite waard. Het park is ruim opgezet en de dieren zitten niet in hokken, maar hebben redelijk de ruimte. Het park is aan het uitbreiden en bestaat daarom nu uit 2 delen, in het nieuwe deel kun je o.a. meer dan honderd pinguins tegenkomen, en in het oude gedeelte vind je als hoogtepunten de vlindertuin, de apen, de olifanten, en deze grappige prairiehonden:

Prairiehonden

Bedenk zelf een bijschrift voor deze foto !

6 thoughts to “Animal crackers”

  1. Het lijken meer prairiecavia?s.. De vlindertuin, ja, mooi is dat h?? Mijn favoriet is de buizenconstructie met de woelratten erin. Enorm huiselijk gebeuren daar binnenin. Ze zouden er een webcam op moeten zetten : )

  2. Ik vind het hele park super en ben blij dat ik er maar 15 min vanaf woon.. mag er graag rondstuinen op zondag.

Comments are closed.