Halleluja

Na 2 dagen Halleluja, was ik blij even wat anders te zingen, dat kon ook op het Skanderborg festival, want zij waren er gelukkig ook.

Nu ben ik niet zo in den here, maar de gospel workshop is toch wel erg leuk. Het is ook erg vermoeiend, teksten leren, tonen onthouden en buiten is het 30 graden, dat maakt het er niet minder vermoeiend op. Maar ik moet zeggen dat het niet onaardig klinkt, als je onze groep zo hoort zingen. Morgen is het 11:30 weer aantreden voor de laatste dag instruktie en bijschaven, en zondag om 11:00 sharp staan wij op het podium waar de helden net vanaf gestapt zijn. Een grappig idee.

Inmiddels is het 02:56 dus wat doe ik hier eigenlijk nog ! Welterusten.

One thought to “Halleluja”

  1. Hopelijk heb je lekker geslapen en kun je er vandaag weer fris tegen aan, veel plezier en succes morgen ;-)

Comments are closed.