Skanderborgtoevallig

Zoals gezegd was het festival uitverkocht, en dat betekende veel mensen, heeeeeel veel mensen (ca. 30.000).

Wij stonden vrijdag vooraan bij het podium klaar om tv-2 te kijken. Dit was het laatste koncert voor de vrijdag, en was ook een van de grote publiekstrekkers. Het stond vol, en vol is 25.000 mensen voor het podium. Wij stonden naast een jongen met halflang haar en een baart, zo?n halve hardrocker. Daar moeten we geen ruzie mee krijgen dacht ik nog.

Het was warm. Ik raakte per ongeluk zijn t-shirt aan en dat was kleddernat. Gedver dacht ik nog, lekker zo?n zweetshirt naast me. Mensen gingen bij elkaar op de nek zitten om het beter te kunnen zien. Maar daar hebben ze in Skanderborg wat op gevonden, de waterslang wordt tevoorschijn gehaald en meestal duurt het niet lang voordat iedereen weer gewoon op de grond staat. Die slang raakte ons ook. De jongen met de baard draaide zich naar ons om, en vertelde dat dit nu dus de tweede keer was dat ie vol geraakt werd door de stralen van de tuinslang, vandaar zijn doorweekte shirt.  Hij had zojuist the Bloodhound Gang gezien, en had ook een opvallend (doorweekt) Bloodhound t-shirt aan. Het was een vrij lange jongen, en ook erg aardig bleek, want we mochten voor hem staan toen het concert begon. Na het concert praatten wij even na en we wensten elkaar een prettig festival. (weg vooroordelen)

30.000 mensen dus op het festival. Hoe groot is dan de kans dat we die jongen nog 2 keer zouden tegenkomen op het enorme terrein ? Minimaal. Zondagochtend zagen we hem toen we op weg waren naar de auto na ons gospelgedoe, en zondag avond zagen we hem weer ergens bij het tentenveld. Ik ontmoette ook nog een collega bij de pannenkoekenkraam. Is dat toevallig of niet ?

2 thoughts to “Skanderborgtoevallig”

Comments are closed.