AEG ?ko Lavamat – update 73260

Zo heet onze wasmachine. Vooral dat Update 73260 vind ik wel stoer klinken. Vandaag was het wasdag. In ons trappenhuis hebben we een gezamenlijke wasruimte met waslijnen, 2 van die ?ko?s en een  AEG Wasdroger. Als ik van mijn werk thuiskom tjek ik even of er een wasmachine vrij is, ik sorteer mijn was en de ?ko doet de rest.

Vandaag hing er al een boel was op de waslijnen. Er hing een zwarte was met hoofdzakelijk zwarte kleding, en er hing een rode was aan de lijn, met alles in het kleurenscala tussen oranje en rood.  Beide wasmachines waren vrij. Ook ik had mijn was gesorteerd, donkere was met Omo colour in de ene, en mijn witte was met Biotex Wit in de andere ?ko. Aanzetten, en 128 minuten (lang!) later was mijn was klaar. Ik opende de donkere ?ko en hing mijn donkere was op. Daarna opende ik mijn witte ?ko en trok er een lichtblauw t-shirt uit. Toen ik het shirt erin deed was het wit. Ik wist ook 100% zeker dat ik er alleen witte dingen in gedaan had. Ik trok de rest eruit, die was ook lichtblauw. Mijn witte was was bovenop een rest blauwe was van een van de buren beland, met als gevolgd mijn was met alles in het scala tussen wit en blauw. G#$?%&?VR!!

Bij de volgende ?ko update wil ik een waarschuwing als ik witte en blauwe was in dezelfde machine probeer te wassen. Is daar geen patch voor te downloaden ?

(OSLOg komt eraan, maar de was moest eerst gedaan.).

3 thoughts to “AEG ?ko Lavamat – update 73260”

  1. Je kunt een was ontkleurder kopen en vraag even aan je medebewoners of ze voortaan alle was uit de machine willen halen enne…zelf eerst effe tjekken of hij leeg is ;-)

  2. Zelfde probleem gehad: kwam net terug uit DK, leuk oranje shirt met witte boorjdes gekocht, in de was met gelijke kleuren. Zat er een rood shirt in dat nog nieuw was … nu dus alles verkleurd! Heb nog geprobeert het incident aan te melden maar de wasmachinefabrikant zei dat dit niet onder de SLA viel! :-(

Comments are closed.