Fahrenheit 9/11 (2/5)

Iedereen heeft hem inmiddels gezien, ik nu dus ook. Ik vond hem zwaar tegenvallen. Begrijp me niet verkeerd, ik vind Bush ook eng. En dat maakt deze film er niet beter op. En ik hoop ook echt op Kerry  bij de komende verkiezingen.

Maar kwa film ? Ik begrijp echt niet dat deze film de gouden palm heeft gewonnen. Waarom dan ? Omdat ie controversieel is ? Of shockerend ? Ik vond hem saai en langdradig. Maar misschien komt dat omdat wij allemaal wel weten dat Bush een eng en gevaarlijk mannetje is. 2 sterren.

3 thoughts to “Fahrenheit 9/11 (2/5)”

  1. Voor Amerikanen is de inhoud tenminste nog nieuws, zij hebben alleen maar gecensureerd nieuws gezien. In Europa weten we het allemaal al lang, ouwe koek.

  2. Grappig dat hij eerst in de VS niet vertoond zou gaan worden, terwijl hij buiten de VS absoluut niet relevant is ;0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *