The Scream – alternatieven

Scream II

Natuurlijk is Noorwegen in shock. Dat zou Nederland ook zijn als iemand de Nachtwacht weg was komen halen (hoewel?). En ik moet zeggen dat ik ook wel even raar stond te kijken toen ik het nieuws hoorde. Maar de noren hebben ook humor. En vele noren hebben bijgedragen met een alternatieve versie van de Scream. Zie hier in Disney versie, een Hulk versie of een Dj Scream.

Nog een schokkend nieuwsbericht, op het anders zo rustgevende Bornholm heeft vanavond een wild west schietpartij plaatsgevonden, met als resultaat 2 doden. Het ging over natuurlijk over geld. Op Bornholm notabene ! Het gaat de verkeerde kant op met de wereld.

5 thoughts to “The Scream – alternatieven”

  1. Hiep hiep hoera, volgens de verjaardagskalender van Images & Words ben jij vandaag jarig! Proficiat en een prettige dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *