Malaco Brio

We hebben hier een kantine op het werk, en daar kun je best redelijk eten af en toe. Af en toe ook niet, en dan wordt ?s middags de verleiding te groot en vallen we terug op het snoepassortiment hier op kantoor. Ik ga dan soms voor een zakje Malaco Brio fl?te/karamel.

En dat gaat dan meestal zo. Ik koop het zakje en vind dat er maar erg weinig in zit (80 gram).
Ik begin te eten.
Na de eerste paar snoepjes ben ik er nog meer van overtuigd dat er veel te weinig inzit.
Ik eet door.
Op de helft van het zakje vind ik dat het eigenlijk best mee valt hoeveel er eigenlijk in zo?n zakje zit.
Ik eet door.
De frequentie waarin ik bijna automatisch met mijn hand naar het zakje rijk neemt langzaam af.
Er gaan enkele minuten voorbij waar ik geen snoepje neem.
Er zijn nog 4 snoepjes over.
Ik eet er drie op.
De laatste blijft nog even liggen, ik eet hem tenslotte toch op en denk dat als er ook maar 1 snoepje meer in het zakje had gezeten dat ik dan waarschijnlijk had moeten overgeven. Er zitten er veel te veel in zo?n zakje ! Ik neem me voor nooit meer zo?n zakje te kopen.
Ik ben niet goed wijs.

6 thoughts to “Malaco Brio”

  1. Das altijd het nadeel met snoep en aanverwanten. Het is eigenlijk nooit genoeg maar zodra je teveel eet voel je je beroerd en wordt je bijna ziek van ;-)

  2. Ik had kunnen schrijven, ik ken het ja. Alleen ken ik het niet meer zo. Blijkbaar heb ik de minder-snoepen-knop gevonden ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *