Taperdetap

Na een omrokering hier op kantoor zit er nu een andere kollega bij mij op de kamer. Da’s even wennen. We zaten hier al met zijn 2’en, maar mijn kamergenoot is er nooit, dus eigenlijk had ik het hele kantoor voor mezelf. Best luxe.

Nu hoor ik best veel muziek tijdens mijn werk, en om de rest van mijn collega’s niet te veel te storen (de deur staat open), gebruik ik een koptelefoon. Dus da’s geen probleem. Het probleem is dat ik klachten krijg over herrie van meestampen, pennentikken, ratelen, vingerknippen en alle mogelijke andere geluiden die ik produceer als ik naar muziek luister. En dan zing ik nog niet eens mee.

Probleem is : hoe hou ik daar me op ? Da music is in my blood !

9 thoughts to “Taperdetap”

  1. @Rob : oh da’s dus blijkbaar geen nederlands woord.
    Omrokering is deens voor herindeling / herverdeling. Rokade is toch wel nederlands ? Nou daar stamt het vanaf, omrokeren dus. :-)

  2. Ok?, nu snap ik het ook, omrokeren,??rokade is volgens mij geen nederlands woord hoor of ik moet het mis hebben ;-)

  3. Rokade bestaat in het nederlands in ieder geval als een schaakterm. Dus rokade lijkt me wel goed Nederlands.

    Ik moet trouwens wel zeggen dat ik eerst dacht dat mede-werkers waren geherschikt i.v.m. roken/niet-roken. :-)

  4. Was ook al helemaal tevreden met verklaring van herindeling vanwege rookgedrag;-) Zo ziet maar weer, acceptatie van neologismen is groot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *