Op weg naar Bornholm

Het is weer tijd voor het jaarlijkse najaarsweekend op Bornholm. Nu ben ik niet zo bijgelovig,maar vorig jaar precies in deze tijd toen ik ook het weekend op Bornholm zat werd ik opgebeld en ontslagen. Laten we hopen dat het weekend dit keer wat rustiger verloopt.

De trein gaat morgenochtend om 8.00, eerst naar Kopenhagen, daarvandaan met een binnenlandse vlucht naar Rønne op Bornholm. Buiten het seizoen rijden de treinen een stuk minder regelmatig, en het was niet anders te plannen. Zondag weer terug met de trein. Misschien komt er nog wel een krabbeltje voorbij hier de komende dagen.

Nu moet ik eerst nog even landen en mijn tas maar eens pakken, het is pas 00:44 dus geen stress.

Het concert was zoals verwacht weer fantastisch, met een gastoptreden van mijn favoriete vioolspeler Harald Haugaard. Genieten !

Na honderden concertfoto’s van o.a. tv-2 ben ik het concertfotograferen nog steeds niet zat. Het spelen met het licht op het podium blijf ik een leuke bezigheid vinden. Soms is een foto mooi door de dingen die je niet ziet:

TV-2, Århus Universitet, 16. september 2004
TV-2, Århus Universitet, 16. september 2004

Een prettig weekend maar vast.

4 thoughts to “Op weg naar Bornholm”

  1. Wat een mooi plaatje!

    Heel veel plezier komend weekend! Ik hoop voor jou: geen nare telefoontjes, veel mooi weer en nog meer mooie plaatjes!

    Wie weet tot strakes op het vliegveld!

  2. Altijd leuk om te zien wat voor resultaten google geeft. Dit keer zocht ik “naar Bornholm” om te zien wat voor reizen er zijn vanuit NL. Zelf woon ik al jaren in DK :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *