Koninklijk drama

Ja sprookjes kunnen inderdaad slecht aflopen, dat had H.C. Andersen ook al door. Denemarken weet het nu ook, Prins Joachim en Prinses Alexandra gaan scheiden. Dat nieuws hakt er hier flink in (de tabloids smullen), vooral omdat ze 2 kleine kinderen hebben. Maar men kan zich af vragen of het uiteindelijk niet beter is voor de kinderen, als pa en ma blijkbaar al een lange tijd niet meer met elkaar overweg kunnen. Het schijnt dat Joachim een echt feestbeest is geworden, en meer tijd Kopenhaagse cafe’s rondhangt dan dat ie thuis is.

De discussie gaat nu over het feit of dit het koningshuis gaat schaden, ik denk zelf van niet. Het is allemaal een stuk opener gegaan dan bijvoorbeeld de scheiding van Charles en Diana. Het wordt wel een rare situatie als Alexandra besluit naar het buitenland te verhuizen, haar 2 zoons blijven nl. officieel in de lijn van de troonopvolgers.

Nou u bent weer helemaal bij.

2 thoughts to “Koninklijk drama”

  1. Ja, ik zag het hier op TV maar het schijnt dat het in Denemarken niet meer echt als een verrassing kwam toch?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *