5 thoughts to “Onderweg”

 1. Inderdaad! Na een superweekend (mooi weer, te gek hotel etc.) in een superstad (CPH=cool!) vlogen we terug over Zuid-Saelland, Lolland en Falster en ik zag M?n in de verte liggen. Ik had de neiging om eruit te springen! Ik wilde eigenlijk geen afscheid nemen.

  Vanuit de lucht zie je pas goed hoeveel ruimte er is in DK! Volgend jaar toch maar weer terug?

  In DK hebben ze een aantal dingen goed geregeld: treinen die op een digitale display aangeven hoe laat je op je bestemming aankomt, bibliotheken met gratis internet (hebben wij dat ook?), en dus ook treinen met een i-net hookup. Anders kun jij dit plaatje niet zo snel schieten en publiceren toch? Ik herinner mij vaag een eerdere posting over dit onderwerp.

  Ik kijk weer uit naar je foto’s. De mijne binnenkort ook online.

  *medelezers: sorry voor dit lange commentaar ;-) *

 2. @Bart : dat ongelovelijk lelijke plaatje komt binnen via mijn mobiel telefoon (die wel internettoegang heeft). De treinen krijgen het ook, maar hebben het nog niet op dit moment.

  Leuk dat je het leuk hebt gehad in CPH !

 3. Dont’ you just love being wired (or wireless) and connected to the world!?

  BTW: Terminalen (The Terminal) al gezien met Tom Hanks? Wij wel, in Palads in Kbh. Wel aardige film om de middag door te komen als je moeie voeten hebt van het struinen door de stad. Niet meer dan 3 sterren van de 5 wat mij betreft.

 4. Ik lees zeer zeker ook deensche boeken, ik lees engels, deens, nederlands ongeveer gelijkelijk verdeeld.

  Het probleem hier in DK is dat boeken hier ontzettend duur zijn (wat ik erg dom vind) en pockets als deze kosten 2 keer zoveel als in Nederland. Vandaar dat Ludlums vaak in NL worden aangeschaft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *