Op je bol

Omdat ik ook graag een eksemplaar van De Hondenkoning wil klikte ik naar bol.com. Ik zie het boek hier nog niet in de winkels verschijnen, maar Bol verzend naar Denemarken, dus dat was helemaal in orde.

Ik vond het boek bij BOL, en verheugde me nog meer toen ik zag : Liefhebbers van dit boek bestelden ook: Liegangst van Youp van ‘t Hek. Ik heb alles van Youp.
Het boek kost € 16,50 bij BOL. Ik koos voor Bestel Snel, en begon mijn adresgegevens in te voeren. Toen kwam ik bij het schermpje verzendkosten. BOL vind dat het €14,35 moet kosten om dat boek naar mijn adres te versturen. Als ik toevallig in Belgie gewoond had kost het verzenden maar €1,95. Woonde ik in Duitsland dan kost het €13,85, en Denemarken kost dus €14,35. Volgens mij zijn ze met hun BOL tegen een muur gelopen daar bij BOL, daar trap ik dus niet in.
Ik ga eens informeren wat het bij MHBBBESO kost. (MHBBBESO = Moeder haalt boek bij Bruna en stuurt op).

10 thoughts to “Op je bol”

  1. Bedankt Jac, de link was ook totaal verkeerd, nu zou die het moeten doen. :-) Walter (VandenB) is de schrijver van de Hondenkoning.

  2. ik wilde ‘m ook bestellen en woon in Frankrijk. Same difference. belachelijk, meer dan 30 oude pieken verzendkosten! ‘k ga t ook maar es aan mu moeder vragen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *