Commentaarspam II

Na het implementeren van een commentaarspamfilter in WordPress nam het aantal spamcommentaren dat op mijn blog belandde af (tot 0). Maar vandaag ging het even mis. De reakties van Marloes werden in de wacht gezet omdat “poze” (als in tussenpozen.com :-) een woord is dat op de blacklist stond. Vraag me niet waarom.

Nu heb ik ergens gelezen dat er ook een plugin bestaat die iedereen die ooit een reaktie heeft geschreven automatisch goedgekeurd wordt. Die ga ik nu ook nog maar even installeren.

9 thoughts to “Commentaarspam II”

  1. Is dat handig zo’n plugin? Stel dat er, zonder dat je het door hebt een spammerd goedgekeurd is, dan blijft deze goedgekeurd :-S

  2. Hmm, eens kijken. Ik heb MoveableType ook ooit aangepast omdat ik geen verplicht email wil, maar anoniem reageren ook niet wou toelaten. Eens kijken of ik het scriptje niet kan aanpassen zodat het IP adressen controlleerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *