7 thoughts to “Demonstratie”

 1. Hoeveel zorgen moet je, je maken? Geen idee wat voor belangen je nog hier hebt. Maar dat de huidige regering, te arrogant is en iedereen die tegen hun plannen is uitmaken voor opruiers en leugenaars staat als een paal boven water.
  Iedereen is dom behalve die regerings partijen. Daar komt het eigenlijk wel op neer.
  Dus, wees maar blij dat je in Denemarken zit.

 2. Hangt er vanaf of je nog terug komt naar Nederland, of hoe je gezin er uit ziet. Mijn gezin met twee jongens met een autisme spectrum stoornis en een normale intelligentie, ??n meisje met allergie?n voor bijna alles wat natuurlijk is (noten, zaden, pinda’s, melk, ei, gluten, meel) en een slechtziende vriendin met diabetes gaat het erg lastig krijgen de komende tijd…

 3. De sociale zekerheden gaan “op de schop”, verworven rechten teruggedraaid. De zorg wordt afgebroken. En dat alles terwijl degene, die het betreft (de bevolking) niet gehoord wordt. Zelf zou ik in 2007 met (pre-)pensioen gaan. Ik heb daar voor betaald en mijn werkgever gaat ermee akkoord. Ik heb het zelfs “zwart op wit”. Deze regering wil mij echter door laten werken tot 2015. Am-me-nooit-niet, dus . . protesteer ik ook.

 4. Sja, ik sta in de rij van 450.000 mensen die afgevoerd worden naar het UWV om eens flink herkeurd en gekort te worden. (En nu moet ik ineens hard huilen.)
  Soms denken we er wel eens over om jouw kant op te komen. Nou ja, dat spookt eigenlijk al ruim vier jaar door ons hoofd.

 5. Nu wordt er hier ook aan alle kanten bezuinigd (vooral in het onderwijs, er is net een staking geweest), dus hoeveel beter het hier is weet ik niet. Maar zo te horen kan het niet echt slechter zijn dan in Nederland.

 6. Daarom zitten we dan ook nog steeds hier :) t hoeft ergens anders helemaal niet beter te zijn. De Man heeft overigens meer met Noorwegen..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *