3

De 3 “ik kan er even geen genoeg van krijgen” liedjes op dit moment:
Zero7 – Sommersault
Tim Christensen – Surfing the surface
Tina Dickow – Back Where We Started
(Tina zingt stiekem ook mee op Sommersault)

Wel zonde, want ik weet dat ik het punt ga bereiken dat ik ze zat wordt. Heeft u nog luistertips trouwens ? Is er al iemand aan het audioscrobbelen geslagen ?

Audioscrobbler is inmiddels begonnen met het geven van muziek aanbevelingen a.h.v. mijn gespeelde muziek.

De volgende top 15 komt er voor mij uit rollen:

The Lord Of The Rings
DJ Shadow
Colour Of Fire
Beethoven
Kim Larsen
Björk
Snog
Tom Jones
Various Artists
Yann Tiersen
Amelie
Snow Patrol
The Cure
Ash
Cypress Hill

Bjork en the Cure snap ik nog wel waarom. Beethoven vind ik verassend, Tom Jones en Kim Larsen zal ik alleen onder dwang naar luisteren en de rest ken ik niet !

9 thoughts to “3”

  1. Euh. De nieuwe Interpol, Antics. Maar misschien is dat niet zoveel voor je. Misschien Polyphonic Spree. Dat vind je leuk denk ik :-)

    Of anders Sarah McLachlan, die doet het altijd goed.

  2. Polyphonic Spree echt nooit van gehoord. Sla ik de http://www.Gaffa.dk van deze maand open, krijgt hun nieuwste cd 5 sterren van de 6. Moet ik toch maar eens gaan luisteren.

    Sorry Wim, Kim Larsen ik kan maar niet aan hem wennen. Na 2 concerten deze zomer weet ik het zeker, dat wordt nooit wat met Kim in mijn platencollectie. :-)

  3. Tom Jones is geweldig! Polyphonic Spree is een hippie orkest, echt super vrolijk. Yann Tiersen schrijft film muziek, o.a. Amelie. Ash is ook leuk, gitaarbandje. Various Artists, dat is echt geweldig als aanbeveling.

  4. H?, ik zie de Polyphonic Spree in je Audioscrobbler verschijnen. Bevalt het? (ik kan daar zo vrolijk van worden, k3 voor volwassenen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *